Ziek in het ziekenhuis

Ik denk dat het vrijdag 12 juli 2019 gebeurde om ongeveer 5 uur. Een ijskoude Hooghoudt graanjenever uit de diepvries buiten aan tafel bij het wilde weiland, geweldig. Gelukkig ook de fles meegenomen zodat ik niet voor nog een glaasje op en neer hoef.


Dan heerlijk eten koken en als alles klaar is en ik de goddelijke maaltijd op kan scheppen, val ik op de grond, met bord en al. Ongelooflijke pijn, na drie uur in de stoel toch maar de nooddienst bellen. Ik word met de ambulance naar het Martiniziekenhuis afgevoerd. Na onderzoek is mijn rechterheup niet gebroken maar zwaar gekneusd. En een flink aantal gebroken en gekneusde ribben. Als bijvangst ontdekken ze een groot gezwel in mijn rechterlong.
Naar de Maartenshof gebracht voor revalidatie en zondag 28 juli bezoek van Maria en Inge waarmee ik de Maartenshof ontvlucht om weer even aan het echte leven te wennen.

We gaan naar de Hoornsemeer Bar aan de S.O.J. Palmelaan. Bijzonder gezellig om weer van de vrijheid te proeven.


Hieronder de bos munt die Inge bij Albert Heijn kocht (zondag open) om van heerlijk fris muntwater te genieten bij de intense hitte van deze maand juli. De ober was graag bereid een flink glas gekoeld water te brengen zodat we zelf ons drankje konden maken.




Hieronder een foto van de terugweg van Maria en Ingrid. Ze raakten verzeild in het truckersfestival dat op 27 & 28 juli in Assen gehouden werd. Tot aan Apeldoorn toe zaten ze tussen de trucks met zwaaiende toeschouwers op de bruggen.


Op 31 juli mocht ik naar huis nadat ik op de afdeling met goed gevolg een examen afgelegd had: zelf steunkousen aan- en uittrekken en zelf douchen. Nu zit ik in de molen van het kankergezwel in mijn long. Een lichtpuntje is de ontvangst van mijn nieuwe driewielerfiets, de Easy Rider. Dat fietst super!